Een

Magento webwinkel

is een effectieve manier om uw producten landelijk of zelfs internationaal te verkopen, zonder fysieke winkel of distributienetwerk. Wij hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van

webwinkels

met behulp van

Magento

.
Webwinkels

Uw eigen webwinkel

U wilt een webwinkel die past bij uw huisstijl, product en wensen. Met onze ervaring in het bouwen van webapplicaties weten wij hoe we een organisatie leren kennen en dit vertalen naar een product. We maken dus eerst kennis met u, uw organisatie, product en werkwijze, zodat we de webwinkel kunnen maken die bij u past. Een webwinkel die de uitstraling en identiteit van uw organisatie weerspiegelt, waar u maximaal profijt van heeft.

Conversie

Het doel van uw webwinkel is conversie. Wij helpen u dan ook niet alleen om de meest passende winkel in te richten, maar helpen u ook met het gebruik. U heeft de expertise in huis rondom het product en wij die van ons product. Met uw kennis helpen we u graag deze toe te passen, zodat u optimale conversie behaalt met uw webwinkel. Wij zorgen er voor dat u met uw webwinkel de beste resultaten behaalt.

In eigen beheer

De webwinkel is w winkel en zodra u de volledige werking kent, wilt u er mee aan de slag. We zorgen er dus voor dat de webwinkel klaar voor gebruik is en u deze zelf kunt onderhouden. Wilt u een nieuw product toevoegen of een prijs aanpassen? Dat doet u gewoon zelf. Wat tweaken aan de inrichting? Ook dat is geen probleem. Wij zorgen dat u zelf de orders kunt beheren en rapportages kunt ophalen. Wij maken de webwinkel, maar u runt hem helemaal zelf.

Meer dan alleen webwinkels

Innokoda faciliteert in de verdere ontwikkeling van uw business online. Wil u iets wijzigen of juist uitbreiden? Wij helpen u met alle plezier verder. Met webapplicaties als onze specialiteit zijn er tal van mogelijkheden te bedenken. Interesse? Lees meer over onze webapplicaties of neem contact met ons op. We bespreken uw wensen graag over een kop koffie. 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel ons gerust even op 0413 - 288 333 of gebruik ons contactformulier!