Uw

website

is hét online visitekaartje van uw bedrijf. Klanten vinden u ook steeds vaker online. Daarom wilt u een

website

die alles doet wat u ervan verwacht. Innokoda bouwt voor u precies die website.

Websites

De potentie van het internet

Het internet neemt grenzen en afstanden weg. Uw klanten en concurrenten zitten niet meer om de hoek, maar door het hele land. Dit online landschap biedt veel nieuwe mogelijkheden om uzelf te onderscheiden en te groeien. Daarvoor moet u natuurlijk vindbaar en bereikbaar zijn online. Daarnaast wilt u optimaal profiteren van de online kansen. Wij helpen u om uw organisatie te vertalen naar online en om het maximale potentieel te realiseren.

Uw website

U wilt uw organisatie op de online landkaart zetten. Het resultaat moet een reflectie zijn van uw organisatie. Wij adviseren u hier graag in en helpen u om uw wensen om te zetten in een concreet resultaat met de uitstraling die bij uw bedrijf past. Dat doen we samen, want u wilt een website die ook voelt als die van uw organisatie. Wij maken eerst een voorstel, dat we samen scherp stellen. Het resultaat is niet onze website, maar die van u.

Ambachtelijk ontwerp

Het woord ‘ambachtelijk’ hoort u niet snel in combinatie met ‘website’. Toch omschrijft dit onze benadering het beste. Wij geloven dat de online identiteit van uw bedrijf zich net als offline niet in vaste formules laat vatten. U doet dingen op uw manier en dat wilt u terugzien in een website. Wij bieden maatwerk dat aansluit aan uw specifieke wensen. Een standaard offerte bieden we daarom niet. Wij maken voor en met u een website op maat, waarmee u zich onderscheidt van de concurrenten. Door deze benadering zijn er nog tal van andere mogelijkheden, waarmee we u online oplossingen bieden. Daarom gaan we met u in gesprek voor we een voorstel doen. U wilt bij de tijd blijven, u wilt vooruit en wij denken met u mee.

Online met Innokoda

Hebt u interesse in een website die u online versterkt? Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken graag met u de mogelijkheden en helpen u graag om online de kracht te maken van uw organisatie.

Meer dan een website? Bekijk de verdere mogelijkheden.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel ons gerust even op 0413 - 288 333 of gebruik ons contactformulier!