Sint-Oedenrode

lijkt misschien klein, maar ook de bedrijven aan de oevers van de Dommel kijken vooruit en kennen de potentie van online. Het is niet de offline reclame die klanten trekt, maar juist online kunt u scoren. Dan hebt u

webdesign

nodig, wat uw organisatie er uit laat springen.

Innokoda helpt u hierbij

Innokoda is een jonge, lokale organisatie die al enkele jaren bedrijven helpt met hun online presentatie. Uw doelgroep ligt niet binnen de gemeentegrenzen, maar ver daar buiten. Wat voor producten of diensten u ook levert, online is de plek waar u gevonden wordt door potentiele klanten.


Hoe presenteert u zichzelf online? U wilt een website die laat zien wie u bent en wat u doet, maar ook wat uw organisatie uniek maakt. Een goede website maakt u vindbaar, bereikbaar en levert u meer conversie op. Innokoda specialiseert zich in webdesign, dat precies dit voor u doet.

Uw website

Innokoda helpt u om het maximale uit online te halen. Wij vertalen uw organisatie naar online, met hetzelfde merkgevoel en uitstraling als u offine laat zien. Wij adviseren u graag in overleg met u aan de slag. In overleg? Ja, we maken ten slotte uw website en dat kan alleen wanneer we u en uw organisatie ook leren kennen. Wij leveren het webdesign en de online ervaring, u levert die van uw organisatie. Zo komen we tot het beste resultaat samen.

Websites op maat

Veel websites worden gebouwd volgens een vaste formule. Dat bespaart in kosten, maar daardoor ontbreekt het maatwerk aan de website. Stelt u zich eens voor dat elke ondernemer in Sint-Oedenrode dezelfde website had met slechts wat kleine verschillen? Daarmee redt men het niet online. 

Innokoda gelooft in ambachtelijk webdesign, websites gemaakt op maat voor uw bedrijf. Geen standaard pagina, maar een website even uniek als uw organisatie. Wij geloven dat dit de enige manier is om uw organisatie naar online te vertalen met het unieke eigen karakter dat u door de jaren heeft opgebouwd. Klinkt logisch, toch?

Online aan de slag met Innokoda

Lijkt dat u wat? Dan gaan wij graag eens met u om tafel om het gesprek aan te gaan. Dat kan bij u op kantoor of bij ons, gewoon in Rooi. 

We sturen geen standaard offerte, we maken ook geen standaard website. We bellen graag voor een afspraak. 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel ons gerust even op 0413 - 288 333 of gebruik ons contactformulier!