Een

webapplicatie

is een toepassing die via een webbrowser bereikbaar is. Simpel gezegd, het is een functioneel stuk software, dat op elk apparaat te benaderen en te gebruiken is.

Webapplicaties

zijn oplossingen, die bepaalde wensen of behoeftes vervullen, makkelijker maken of automatiseren.
Webapplicaties

Wat kan een maatwerk webapplicatie voor uw organisatie betekenen?

Een webapplicatie kan helpen om het web voor u te laten werken. Internet biedt namelijk diverse mogelijkheden, zoals connectiviteit, interactiviteit en bereikbaarheid. Een webapplicatie stelt u in staat om processen makkelijker te beheren, inzichtelijk te maken en toegankelijk te houden. Denk aan een systeem om uw voorraad te beheren, waar u vanaf diverse locaties toegang toe wenst. Niet langer bent u afhankelijk van die ene medewerker of een complexe administratie, maar enkel van een systeem waar u (en uw medewerkers) direct mee aan de slag kunnen.

Een opsomming van voordelen die een applicatie van Innokoda u kan bieden:

•       Het vervangen van bestaande systemen in één gecentraliseerd systeem.

•       Het borgen van processen in één applicatie, ingericht naar uw wensen.

•       Toegankelijk via de webbrowser, dus geen afhankelijkheid van een IT ’er.

•       Werken op ieder platform dat internet en een browser beschikbaar heeft, ook op oudere apparatuur.

•       Het stroomlijnen en zelfs verbeteren van processen.

•       De applicatie is modulair van opbouw en is makkelijk aan te passen of uit te breiden.

Niet alleen wordt het makkelijker een vinger aan de pols te houden en kunt u processen verbeteren en efficiënter maken, u blijft ook dankzij de opbouw van onze applicaties een stap voor op de concurrentie en voorbereid op de toekomst.

Oplossingen voor uw organisatie

Bent u op zoek naar een maatwerk oplossing voor het verbeteren van de processen binnen uw organisatie? U weet alles van uw organisatie en de processen, wat waardevolle kennis is. Wij zijn experts in het meedenken en bouwen van software om uw processen te verbeteren. Daarvoor brengen we uw expertise en die van ons samen. U hoeft niet tot in detail te weten wat u wilt voor u contact met ons opneemt.

Als u kiest voor een oplossing van Innokoda, beginnen we niet met een offerte. Waar we mee beginnen is kennis maken met u en uw organisatie. Dat doen we in een eerste afspraak bij ons op kantoor of bij u op locatie. We willen precies weten hoe uw proces werkt, zodat we een passend voorstel kunnen maken voor uw organisatie. Luisteren en begrijpen zijn dus de eerste stappen voor ons, zodat wij onze expertise met die van u samen kunnen brengen. Op basis van onze bevindingen stellen we dan een voorstel op, waar we graag met u over sparren. Zijn we er uit? Dan maken we een offerte voor het bouwen van een applicatie.

Bouwen aan resultaten

Als het voorstel naar wens is en voldoet aan de behoeften van uw organisatie, dan gaan we aan de slag. We bouwen de applicatie in fasen op en nemen u mee in het proces. Dat doen we door tussentijds onderdelen van de webapplicatie in gebruik te nemen. Op deze manier kunnen op een effectieve manier testen of de functionaliteiten voldoen en de oplossing bieden die u zoekt.

Ook gaat u dus niet van de ene op de andere dag over op het systeem wat we bouwen. U maakt samen met ons de ontwikkeling en geleidelijke implementatie van het eindproduct mee. Op deze manier kunnen we direct inspelen op zaken die tijdens het proces naar voren komen, wat bijdraagt aan een eindproduct dat voldoet aan uw verwachtingen (en de onze).

We hechten veel waarde aan een goede implementatie van het eindproduct en willen zeker weten dat u hiermee uit de voeten kunt. We zorgen dus ook voor training en ondersteuning. Hiervoor zoeken we graag de manier die het beste past. 

Bouwen aan uw toekomst

Het komt vaak voor dat na het maken van een eerste oplossing voor een onderdeel van het bedrijfsproces, het volgende aandachtspunt zich aandient. Door de modulaire opbouw van onze applicaties kunnen we altijd verder bouwen, innoveren of nieuwe elementen toevoegen. Innokoda gaat graag een langdurige relatie aan met uw organisatie. Samen werken we aan de toekomst van uw organisatie.

Interesse?

Benieuwd wat Innokoda voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en we kijken graag samen met u hoe uw organisatie de voordelen kan plukken van onze systemen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel ons gerust even op 0413 - 288 333 of gebruik ons contactformulier!