Innokoda

begon in 2011 met het ontwikkelen van

websites

,

webwinkels

en

webapplicaties

en is sindsdien gestaag gegroeid. Nog altijd richten we ons op kleine en middelgrote bedrijven die op softwaregebied op zoek zijn naar ontwikkeling.

Een flexibele partner in het ontwikkelen van maatwerk

Wij doen graag waar we goed in zijn, waarvoor we ook iets van u verwachten. We willen graag alles weten van uw organisatie en hoe u te werk gaat. Wij nemen dus de tijd om uw organisatie te leren kennen, begrijpen en doorgronden.

Wanneer wij uw organisatie begrijpen kunnen wij beginnen met ontwikkelen en meedenken. Het staat bij ons voorop dat ons product ervoor zorgt dat uw product efficiƫnter, beter en makkelijker wordt. Dat doen we het beste als we samen werken aan een Ʃchte oplossing voor uw organisatie.

Daarom is Innokoda een flexibele partner in het ontwikkelen van maatwerk, dat uw doelen ondersteunt. Indien nodig werken we ook op locatie, wij doen namelijk graag wat nodig is om te zorgen dat u niet alleen klaar bent voor uw concurrentie vandaag, maar ook in de toekomst.

Interesse in wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we bekijken graag wat Innokoda voor u kan betekenen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel ons gerust even op 0413 - 288 333 of gebruik ons contactformulier!