Een

Magento webwinkel

is een effectieve manier om uw producten landelijk of zelfs internationaal te verkopen, zonder fysieke winkel of distributienetwerk. Wij hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van

webwinkels

met behulp van

Magento

.

Magento Veghel

Met een Magento webwinkel biedt u uw producten of diensten aan een grotere markt aan: een landelijke of zelfs een internationale. Maar voordat het zover is, dient u goed na te denken over de gebruiksvriendelijkheid en het ontwerp van uw webwinkel. Door een goede basis te leggen, zorgt u ervoor dat u vlekkeloos online bestellingen kunt verwerken.

Wij ontwerpen Magento webwinkels

Innokoda heeft ruime ervaring in het bouwen van webapplicaties. Hier hoort ook het bouwen en inrichten van webwinkels bij. Door goed te luisteren naar uw wensen en aandachtig te kijken naar uw huisstijl, weten wij een webwinkel te maken die voor een maximale conversie zorgt.

De webwinkels die wij voor onze klanten maken, kunnen zij zelf onderhouden. Onafhankelijk van Innokoda kunt u producten toevoegen, verwijderen, categorieën toevoegen, orders beheren en rapportages laten genereren. Met andere woorden: een webwinkel van Innokoda beheert u eenvoudig zelf. Uiteraard staan wij voor uitbreidingen of wijzigingen altijd tot uw dienst.

Wanneer komt u langs?

Bent u benieuwd wat er mogelijk is? Onze programmeurs en ontwerpers slaan met plezier de handen ineen om een krachtige maar gemakkelijk te runnen webwinkel voor u te maken. Uw wensen en feedback staan hierbij centraal. Vul het contactformulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel ons gerust even op 0413 - 288 333 of gebruik ons contactformulier!