Interesse in

online oplossingen

van

Innokoda

? We horen graag van u. Laat een bericht voor ons achter of bel ons even en we kijken graag met u naar de mogelijkheden. Mocht u ons niet te pakken krijgen, dan bellen we u gewoon even terug.

Vrijblijvende offerte

Vult u het contactformulier in, dan sturen we u niet zomaar een offerte. U kijkt nu vast even verbaasd, maar daar zit een uitleg achter. Wij zijn verbaasd dat er ontwikkelaars zijn die zonder uw organisatie te kennen of uw wensen in kaart te brengen een offerte op kunnen stellen.

Wij nemen dus eerst contact op met u voor de wensen en mogelijkheden, waarna we graag om tafel gaan zitten met een kop koffie voor een goed gesprek.

Maatwerk

Innokoda biedt u het maatwerk wat uw organisatie verdiend. U krijgt dus van ons een offerte op maat. Deze bevat uw wensen en is gemaakt op uw organisatie. Zo hoort dat volgens ons. Doordat we oplossingen op maat bedenken, kunnen we eenvoudig bijsturen tijdens het proces en gaan we graag een langdurige relatie aan met uw organisatie. Met onze producten zijn de mogelijkheden eindeloos.

Het internet is een domein dat zich blijft ontwikkelen. We helpen u dan ook niet alleen om uw organisatie nu online op de kaart te zetten, maar ook in de toekomst.

Wij horen graag van u

Sceptisch? Neem dan vooral eens contact met ons op en we laten u graag ervaren hoe wij te werk gaan. We luisteren graag wat u in gedachten heeft en dan vertellen wij u hoe we dat kunnen realiseren. We horen graag van u.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel ons gerust even op 0413 - 288 333 of gebruik ons contactformulier!